Neiti N ja kadonneen vyötärön metsästys

Neiti N ja kadonneen vyötärön metsästys

Tulostettava sivuTulostettava sivu

Neiti N ja viimeiset vihellykset

Kohta viimeisiä vievä vuosi 2013 toi tullessaan muutoksen tuulia sekä yksityis- että työelämän puolella. Alkuvuodesta Neiti N ja Herra K laittoivat hynttyyt yhteen ja yhteiselon harjoittelu Suomessa alkoi. Työpaikalla vaihdettiin osoitetta ja myöhemmin vielä esimiestä. Tämän johdosta Neiti N:n toimenkuva myös muuttui ja hän alkoi loppuvuodesta johtaa pientä tiimiä hieman haparoivin mutta toiveikkain ottein. Haasteita on tosiaan tullut vastaan hyvässä ja pahassa, ja fyysistä ja henkistä kestävyyttä on koeteltu välillä rajustikin. Liikkumisen sovittaminen tiukentuneeseen päivärytmiin on ollut loppuvuodesta enemmän kuin haastavaa, jota talvikauden pimenevät ja lyhenevät päivät eivät ole helpottaneet. 12 tunnin työpäivän jälkeen on melkein mahdoton tehtävä motivoida itsensä jumpalle, ja suklaapatukka houkuttelee  seireenin lailla. Mutta liikunnanilo on lähes käsinkosketeltavaa kun salille pääsee ja se on todellakin palkitsevaa, vaikka viikoittaisissa liikuntakertojen määrässä on täytynytkin tinkiä.

Terveellinen elämäntapa on loppuelämän projekti ja viimeiset 6 vuotta ovat opettaneet paljon. Neiti N’n itsetunto ja yleinen elämänlaatu on parantunut, unohtamatta terveysvaikutteita. Itseään inhoavasta telttoihin pukeutuneesta, ja liikuntaa vihaavasta  katkerasta naisesta kuoriutui ihan katseenkestävä ja liikuntaa säännöllisesti harrastava nainen.

Toivottavasti kirjoitukseni ja blogi ovat herättäneet ajatuksia ja antaneet vinkkeja painonhallintaan. Tsemppiä ja kevyempää vuotta 2014!